UniFix Pluggen – 1000 stuks

Vanaf 34.67

De kunststof pluggen van Unifix bij Tools Op Maat wordt door de eindgebruiker gezien als een onvervangbaar product. Waarom? Omdat de oranje pluggen over uitstekende kwaliteit beschikken. Hierdoor kan je altijd op de kunststof pluggen van Unifix vertrouwen!

Lightbox button "]
Wissen

Functionele eigenschappen

Dit product is polyethyleen plug, rottingsbestendig en heeft een glad oppervlak waardoor er een optimale uitzetting in het gehele boorgat plaatsvindt. Met kraag zodat de plug niet in het geboorde gat verdwijnt, geleverd op stripjes van 10 stuks.

 

Kleurcode en uit

De pluggen van Unifix zijn voorzien van een unieke kleurcode. Daarnaast zijn de Unifix dubbele expansie pluggen ontworpen om een hoge uittrekwaarden te realiseren door middel van een maximum contact van het plugoppervlak in het geboorde gat. Aan de buitenkant en diep in het geboorde gat zetten de pluggen zich uit. Dit wordt gedaan om de maximale centrale grip te bereiken. De Unifix pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

Pluggen van Unifix kopen bij Tools Op Maat

Bij Tools Op Maat kan je terecht voor kunststof pluggen van Unifix van uitstekende kwaliteit. Zou je meer willen weten over deze oranje pluggen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Unifix Pluggen

10 mm blauw, 12 mm groen, 5 mm geel, 6 mm oranje, 8 mm grijs

Meer informatie

De unifix pluggen van Tools Op Maat wordt door de eindgebruiker gezien als een onvervangbaar product, omdat ze er altijd op kunnen vertrouwen. Dit is een voorbeeld waar Tools Op Maat naar streeft. Dit product is polyethyleen plug, rottingsbestendig, en heeft een glad oppervlak waardoor er een optimale uitzetting in het gehele boorgat plaatsvindt, met kraag zodat de plug niet in het geboorde gat verdwijnt, geleverd op stripjes van 10 stuks. Ze zijn voorzien van een unieke kleurcode. De Unifix dubbele expansie pluggen zijn ontworpen om een hoge uittrekwaarden te realiseren door middel van een maximum contact van het plugoppervlak in het geboorde gat. Aan de buitenkant en diep in het geboorde gat, daar zetten de pluggen zich uit. Dit wordt gedaan om de maximale centrale grip te bereiken. De unifix pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: