Diamantdozenboor 82 mm droog softklop beton

93.00 Excl. btw

Een diamant gatenboor is ideaal voor het aanbrengen van uitsparingen in muren om vervolgens contactdozen te kunnen plaatsen. Wie wil er nou niet een diamantboor softslag in huis hebben waar je altijd op kan rekenen?

Lightbox button "]

Duurzaam en snel

Twijfel je of je wel de juiste rozenboor diamant hebt gevonden? Eén ding is zeker: deze diamant betonboor levert uitstekende prestaties. Zelfs in de moeilijkste materialen laat de lange betonboor je niet in de steek.

Lange levensduur

Naast dat je zeer professioneel te werk kan gaan met een diamant betonboor gaat hij ook nog eens erg lang mee. Het is dan ook een investering voor de toekomst waar je absoluut geen spijt van zal gaan hebben.

Diamant gatenboor kopen bij Tools Op Maat

Bij Tools Op Maat kan je terecht voor een diamantboor softslag van uitstekende kwaliteit. Zou je meer willen weten over deze diamantboor beton of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Categorieën: ,

Andere suggesties…

Softklop

✩✩✩✩✩ Premium

Softklop

✩✩✩✩✩ Excellent

Softklop

Ben je op zoek naar een diamantboormachine waarmee je droog kan boren in zowel steen als beton? Deze Weka diamantboormachine voldoet aan al jouw wensen als het gaat om kwaliteit, comfort en prestaties.