Diamant dozenboren

Diamant dozenboren zijn ideaal voor het aanbrengen van uitsparingen in muren om bijvoorbeeld contactdozen te kunnen plaatsen. Diamant dozenboren zijn er in verschillende uitvoeringen waaronder in diverse maten en kunnen ingezet worden voor verschillende materialen. Ons gevarieerde assortiment diamant dozenboren is erop gericht om voor elke klus de juiste boor te kunnen leveren. Ons assortiment bevat zowel dozenboren geschikt voor steen, beton, kalkzandsteen of gewapend beton. De belangrijkste verschillen is dan ook het het te bewerken materiaal.

Nat
75.00

✩✩✩✩✩ Ecellent

Droog - softklop
93.00 Excl. btw

Een diamant gatenboor is ideaal voor het aanbrengen van uitsparingen in muren om vervolgens contactdozen te kunnen plaatsen. Wie wil er nou niet een diamantboor softslag in huis hebben waar je altijd op kan rekenen?


Ons assortiment diamant dozenboren

Bij TOM. verkopen wij diamant dozenboren met meerdere segmenten per boor, dat scheelt aanzienlijk in de levensduur van de diamant dozenboren. Daarnaast bieden wij onze boren aan met stofsleuven, zodat deze ook ingezet kunnen worden in combinatie met een stofafzuigsysteem.

Diamant dozenboren online kopen

Er zijn veel voordelen aan het online bestellen bij TOM. Wij zorgen namelijk voor een snelle en betaalbare levering. En niet goed is geld terug. Heb je een vraag over de verschillende diamant dozenboren of wil je graag meer informatie over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord.