Diamant komschijf: Wanneer en waarvoor gebruiken?

Een diamant komschijf is een zeer multifunctioneel apparaat waarmee je in verschillende oppervlakken kan slijpen en schuren. Maar in welke materialen kun je slijpen met een diamant komschijf? En waar moet je op letten als je een diamant komschijf gaat gebruiken?


In welk materiaal kun je werken met een diamant komschijf?


Een diamant komschijf is ideaal voor het slijpen of schuren in materiaal als natuursteen en beton. Maar de komschijf kan nog veel meer bieden! Ben je opzoek naar een schijf die je zowel nat als droog kunt gebruiken? Dan is de diamantkomschijf perfect voor jou. De schijf is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en is gemaakt van staal met diamantkorrels op de randen, hierdoor is de diamant komschijf extra sterk en hard.

Voor welke werkzaamheden kun je een diamantschijf gebruiken?


Een diamantschijf kun je voor verschillende werkzaamheden gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld perfect verf-, beton- en cementlagen mee verwijderen. Ook is de diamant komschijf ideaal voor het egaliseren van verschillende ruwe materialen en kun je er goed betonoppervlakken mee schuren. Om ervoor te zorgen dat de diamantschijf zo lang mogelijk mee gaat is het belangrijk dat je voor elke klus de juiste soort komschijf gebruikt. Als je dit niet doet gaat de kwaliteit van de komschijf snel achteruit.

Online kopen bij Tom Tools


Er zijn veel voordelen aan het online bestellen bij Tom Tools. Wij zorgen namelijk voor een snelle en betaalbare levering. Heb je een vraag over de diamant komschijf of zou je graag iets anders willen weten? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord.