Diamant sleuvenzaagbladen kopen bij Tools op Maat

Bij Tools op Maat kan je terecht voor bijna alle soorten klussen. De diamant sleuvenzaag bladen die je bij ons vindt zijn vooral geschikt voor materialen die abrasief zijn, zoals Ytong Blokken, baksteen en het zachtere kalkzandsteen. Er is een ruime keuze dus en voor iedere klus wel een fijne diamant sleuvenzaag blad te vinden. De diamant sleuven zaagbladen op onze website zijn zowel door de professional als door de doe-het-zelver te gebruiken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Waarom zitten er sleuven in een sleuvenzaagblad?In eigenlijk iedere zaag zitten sleuven, maar waar dienen die nou precies voor? De sleuven hebben meer dan één functie en daarom is het handig om ook een diamant sleuvenzaag blad aan te schaffen. De sleuven verminderen namelijk trillingen tijdens het zagen waardoor het makkelijker is om recht te zagen, ze dempen ook het geluid voor wanneer je bijvoorbeeld op een minder goed tijdstip of in het weekend graag wilt zagen en ze verplaatsen warmte en verminderen hierdoor de hitteontwikkeling waardoor je machine niet oververhit raakt. Informeer naar alle verschillende keuzes bij ons!

Bij ons kan je uitgaan van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je een diamant sleuvenzaag blad koopt, krijg je uiteraard een goede garantie erbij. Is er iets aan de hand dan wordt dit opgelost of krijg je zo spoedig mogelijk je geld terug. Toch zal dit waarschijnlijk niet nodig zijn want de diamant sleuvenzaag bladen zijn bij ons van top kwaliteit. En anders kan je altijd terugvallen op onze goede klantenservice.

Op zoek naar een betrouwbaar sleuvenzaagblad?Als je meer wilt weten over de verschillende diamant sleuvenzaag bladen die wij in ons assortiment hebben kun je onze webshop overzichten bekijken. Je ziet hier alle verschillende soorten en specificaties en ook de levertijd. Dit zal in de meeste gevallen 1 dag zijn.

Door de jarenlange ervaring in deze branche hebben wij ons gespecialiseerd als een expert in het gebruik van zagen en frezen. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op.