Diamantboor kopen bij TOM.

Ben je opzoek naar de juiste diamantboren? Dan ben je bij TOM. aan het juiste adres. Diamantboren kun je gebruiken voor het nat en droog boren van verschillende materialen. Bijvoorbeeld in beton of baksteen. Er is keuze genoeg in ons ruime assortiment aan diamantboren.

Nat

Ben je op zoek naar een diamant gatenboor die geschikt is voor gewapend beton en betonproducten? Misschien is deze rozenboor diamant dan wel iets voor jou. De diamantboor beton is ideaal voor boor- en bouwbedrijven!

Assortiment diamantboor

Wij bieden een ruim assortiment aan diamantboren, waaronder ook diamantborensets. Ook de diamantborensets beschikken over nat en droog boren.

Voordelen van diamantboren

De diamantboor is een veelzijdige boor waar je veel kanten mee op kunt. Ze bevatten een dun- of dikwandige huls en zijn voorzien van een zeer goede verlassing van segmenten, waardoor je droog kunt boren in steen. De diamantboren zijn van sterk materiaal waardoor ze zelfs in gewapend beton kunnen boren. Zo vormt geen enkel oppervlak nog een obstakel. De diamantboor beschikt tevens over een 7 mm hoog segment met een zeer hoge concentratie diamant, hierdoor kunnen gemakkelijk hoge snelheden worden behaald.

Nat en droog boren

Bij nat boren gebruik je een speciale diamantboormachine waar een waterslang op wordt aangesloten. Het voordeel van nat boren is dat je stofvrij te werk gaat. Daarnaast wordt de boor gekoeld waardoor je eventuele schade kan voorkomen. Nat boren wordt vooral gebruikt bij beton, hierdoor kan je zorgvuldig een gat boren. Naast het nat boren heb je ook droog boren met een diamantboor. Hiermee kan je kleine gaten boren in beton of in andere zachte steensoorten.

Assortiment diamantboren 18mm – 162mm

Wij bieden een ruim assortiment aan diamantboren met een millimeter van 18mm tot 162mm. Elk formaat behoud zijn zelfde professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. Er is keuze uit de half duims diamantboren of diamantdozen boren. De duims boren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo is er voor elke klus de juiste formaat boor. De diamantdozen zijn voor het droogboren in baksteen en abrasieve materialen.

Online kopen bij TOM.

Er zijn veel voordelen aan het online bestellen bij Tools Op Maat. Wij zorgen namelijk voor een snelle en betaalbare levering. En niet goed is geld terug. Heb je een vraag over de diamantboren of zou je graag iets anders willen weten? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord.