Diamantboormachine

Juist gereedschap is het halve werk. Met de boormachines van Tools Op Maat. rond jij gemakkelijk een heftige klus af. Hieronder een overzicht van de beste diamantboormachines, waaronder de Weka diamantboormachine Eibenstock boormachine en de Core boormachine.
Softklop
519.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Premium

Softklop
519.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

Nat
795.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Premium

Softklop
850.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

Droog en nat
870.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Premium

Nat
875.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

Droog en nat
974.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

Softklop
975.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

-11%
Set
1,014.00 Excl. btw

✩✩✩✩ Premium

-11%
Set
1,089.00 Excl. btw

✩✩✩✩ Premium

-6%
Set
1,349.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent

-6%
Set
1,449.00 Excl. btw

✩✩✩✩✩ Excellent


Het ruime assortiment diamantboormachines van Tools Op Maat biedt een oplossing voor elke uitdaging. Tools Op Maat biedt diverse soorten en modellen diamantboormachines aan. Op zoek naar een diamantboormachine droog of nat of een diamantboormachine met stofafzuiging of met statief wij kunnen je van alles voorzien.

Top kwaliteit diamantboormachines

Boren in hard materiaal zoals, gewapend betond, metselwerk is voor de diamantboormachines van Tools Op Maat geen enkel probleem. Dit is waar de diamantboormachines voor gemaakt zijn en ze doen dan ook niets liever. Ga slim aan de slag en investeer in goede elektrische apparaten zoals een WEKA DK17 of CORE CX20 diamantboormachine. Boormachines zijn namelijk de basis om goed van start te gaan. Bij Tools Op Maat vind je een groot assortiment van vele topmerken. 

Diverse merken diamantboormachines

In ons assortiment vol met professionele betonboormachines is een bijzondere plek gereserveerd voor de machines van Eibenstock. Het merk Eibenstock is een Duitse fabrikant van professionele machines voor de bouwsector met stuk voor stuk een aantrekkelijk prijskaartje. Het merk Eibenstock timmert al sinds het jaar 1919 aan de weg om professionele machines te fabriceren voor op en rond de bouwplaats. Ook diamantboormachines van Weka in ons assortiment te vinden. Wie 'diamantboormachine' zegt, zegt 'Weka'. En dat is vrij logisch natuurlijk, want dit Duitse merk is al vele tientallen jaren actief op de markt voor professionele betonboormachines. Ee diamantboormachine van Weka kenmerkt zich door zijn extreme prestaties. Zo boren de machines van deze Duitse fabrikant moeiteloos gaten van maar liefst 250 mm door het allerhardste beton.

Diamantboormachines online kopen bij Tools Op Maat

Er zijn veel voordelen aan het online bestellen bij Tools Op Maat. Wij zorgen namelijk voor een snelle en betaalbare levering. En niet goed is geld terug. Heb je een vraag over de diamantboren of zou je graag iets anders willen weten? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten staan je graag te woord.