Diamant komschijf

Als vakman ben je vaak aan het opknappen. Soms ben je wel urenlang bezig met het schuren, opslijpen en gladmaken van oude materialen. Wil je dat ene schuurtje een opknapbeurt geven? Sta je ineens weer uren te zwoegen om oude lijm, verf of epoxy resten van je beton te schrapen. Voor deze klus is de komschijf uitgevonden.

Laagste prijs

Wij presenteren: onze meest verkochte komschijf van uitstekende kwaliteit! De komschijf beton kan worden gebruikt op alle doorslijpmachines wat hem erg populair maakt. Deze komschijf is een echte alleskunner!

Komschijven

Komschijf asfalt

✩✩✩ Super

✩✩✩✩ Premium

Beste

✩✩✩✩✩ Excellent

Nieuw

De multifunctionele diamantslijpkoppen

Dit multifunctionele gereedschap leent zich uitstekend voor het slijpen en opschuren van verschillende oppervlakten. Doordat de slijpkoppen zijn vervaardigd uit diamant is niks te gek voor deze diamant slijpkop. Ineens kun je met al het gemak van de wereld en zonder urenlange zwoegen die oude verfresten van je betonnen muurtje afslijpen. Wat wil een vakman nou nog meer?

Werk makkelijk en snel met diamanten komschijven

Het werken met komschijven heeft twee grote voordelen. Iedere vakman of klusser die weleens met de hand oppervlakten heeft staan schuren en gladmaken weet hoe arbeidsintensief dit werk kan zijn. Soms zitten oude resten er al jaren op en krijg je het maar moeizaam verwijderd. Daarnaast neem dit zware werk ook nog eens ontzettend veel tijd in beslag. Door simpelweg een diamanten komschijf op je slijpmachine te monteren behoren al deze ongemakken tot het verleden. De komschijf werkt zich moeiteloos door oude resten heen waardoor je in een mum van tijd je oppervlakten gladschuurt, zonder dat dit de gebruiker veel moeite kost.

Door specialisten geselecteerde komschijven van Tools Op Maat

Bij Tools Op Maat begrijpen we dat jij als vakman niet urenlang op het internet wilt rondstruinen om allerlei verschillende diamant komschijven met elkaar te vergelijken. Welke is nou goedkoper, welke is nou beter. Wij van Tools Op Maat nemen deze zorg voor je uit handen. Onze specialisten hebben voor jou een selectie gemaakt op het gebied van prijs en kwaliteit. Zo zie je in één oogopslag welke komschijf de ‘Laagste prijs’ heeft en welke de ‘Beste’ is. Wel zo makkelijk.