Sleuvenfrezen

Voor de echte vakman mag een goede sleuvenfrees niet uit het assortiment ontbreken. Met een sleuvenfrees, ook wel muurzaag of muurfrees genoemd, kun je gleuven frezen in beton, steen of hout. Bij Tools Op Maat hebben wij een selectie gemaakt van de beste sleuvenfrezen die er op dit moment op de markt te krijgen zijn. Daarnaast bieden we ook combinatiesets aan, bestaande uit een sleuvenfrees, Starmix 1425 en twee diamantzaagbladen. Hiermee ben je in een klap van alles voorzien wat je nodig hebt!


De voordelen van een sleuvenfrees

De specialisten van Tools Op Maat zijn er iedere dag weer opnieuw mee bezig om de beste gereedschappen te vinden die er op de markt te krijgen zijn. Hierdoor bestaat ons compacte assortiment alleen uit de allerbeste sleuvenfrezen. Of je nu gaat voor een sleuvenfrees muur of een sleuvenfrees beton: met krachtige 2500 watt motoren is niets te zwaar voor deze muursleuvenzaag. Ze kunnen tot wel 50mm diep en 46,5 mm breed frezen, waarbij je de zaagdiepte eenvoudig kunt verstellen op de machine zelf. Daarnaast zijn de frezen voorzien van een LED-indicatielampje voor optimale zaagefficiëntie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de goede stofafzuiging en de eenvoudig verwisselbare zaagbladen. Kortom: bij Tools Op Maat weet je zeker dat je kiest voor de beste sleuvenfrezen die er op dit moment te krijgen zijn!

De vertrouwde service van Tools Op Maat

Ons bedrijf weet door jarenlange ervaring in de branche precies wat een vakman nodig heeft. Op onze webshop bieden wij alleen de beste sleuvenfrezen aan! Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een snelle en correcte levering. Mocht er toch iets niet in orde zijn: niet goed, geld terug. Wel zo eerlijk. Ben je nu geïnteresseerd in Tools Op Maat, of wil je zelf een muur frezen en dus een muurzaag kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze mensen staan je graag te woord.