Tegelboren

Als vakman zul je vaak moeten boren in allerlei verschillende materialen en oppervlakten. Het is belangrijk dat dit precies gebeurd zonder dat dit de gebruiker te veel moeite kost. Bij Tools Op Maat zijn we de specialist op het gebied van diamanten gereedschappen. Diamant is een ijzersterk materiaal waardoor je moeiteloos door allerlei verschillende oppervlakten heen kan boren. Naar wat voor soort diamantboor je ook op zoek bent, Tools Op Maat heeft het voor je in huis!

10 stuks
Vanaf 120.00

Deze duurzame tegelboor droog van TOM. is perfect voor boren in de hardste tegels en steensoorten. Een gat boren in bestaand tegelwerk kan niet fout gaan met deze M14 extreme longlife tegelboor.


De voordelen van diamanten tegelboren

Onze diamanttegelboren zijn er voor het droog boren met een gatenboor. Ze helpen je door de hoge concentratie van diamant met het boren van zuivere gaten in de aller hardste tegels, plavuizen of keramiek. De boren beschikken over een galvanisch belegde diamantboorkroon, waardoor je altijd verzekerd bent dat je door je materiaal heen zult boren. Daarnaast is de binnenzijde van de boren voorzien van een speciale hardwax wat zorgt voor koeling. Zo weet je zeker dat je boor niet oververhit raakt. De boren passen op iedere gangbare slijper, zo ben je ook niet gelijk verplicht om een nieuwe slijper of boor aan te schaffen. Voordelen te over, dachten wij zo!

Het ruime assortiment aan tegelboren

Onze specialisten zijn er iedere dag weer opnieuw mee bezig om de beste materialen te testen en te selecteren. Hierdoor beschikken wij over een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande tegelboren. Zo beschikken wij over tegelboor 6mm, tegelboor 8mm, tegelboor zeskant, tegelboor droog en tegelboren wax. Op die manier is voor iedere vakman de juiste boor bij Tools Op Maat. Daarnaast bestel je tegelboren bij ons altijd snel en gemakkelijk online. Mocht er toch iets niet in orde zijn: niet goed, geld terug. Wel zo eerlijk. Ben je nu geïnteresseerd in Tools Op Maat of wil je gewoon een tegelboor kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze mensen staan je graag te woord.